Ben je nog op de goede weg?

Op donderdag 23 april 2020 organiseert de afdeling Veilig Verkeer Noordwijk en Teylingen (VVN) een rijvaardigheidscursus voor automobilisten van 50 jaar en ouder. De cursus bestaat uit een rit met een rij-instructeur en een theoretisch gedeelte met workshops om inzicht te krijgen in eigen rijvaardigheid.

Programma van de dag

 In een ontspannen sfeer gaan de rij-instructeurs met de cursisten ongeveer een half uur rijden in hun eigen auto. Het is dus geen examen of test en het rijbewijs kan niet worden ingenomen. Ook kunnen de cursisten hun gehoor- en gezichtsvermogen en het reactievermogen testen en er wordt ingegaan op (nieuwe) verkeersregels. 

Cursusinformatie

De rijvaardigheidscursus vindt plaats op 23 april 2020 in De Schelft in Noordwijkerhout. Je kunt jezelf opgeven voor de ochtend of voor de middagsessie. De kosten bedragen € 15. Deze kosten kunt u op de cursusdag zelf in De Schelft betalen.

Aanmelden

Aanmelden voor de rijvaardigheidscursus kan tot 10 april 2020 per mail naar info@margreth.nl ter attentie van mevrouw D. van Kampen.