Ben jij onze 'energiecoach-plus’?

Gemeente Noordwijk zoekt extra energiecoaches om inwoners te helpen energie te besparen. Het gaat om de huishoudens met een inkomen van maximaal 130 procent van het sociaal minimum. De stijgende energiekosten komen bij deze groep het hardst aan.

Wil je ook helpen? 

Als ‘energiecoach plus’ krijg je een gratis opleiding van 3 dagdelen zodat je goed voorbereid op pad kunt gaan. Met de bewoners ga je in gesprek hoe ze energiekosten kunnen besparen. Ook kun je meteen aan de slag om kleine maatregelen aan te brengen. Hiervoor neem je een besparingsbox mee. De besparingsbox krijg je uitgereikt tijdens de opleiding als ‘energiecoach plus’. Je krijgt € 10,- per gesprek en na 10 gesprekken krijg je een eigen besparingsbox.

Meld je aan en ontvang € 10,- per gesprek! De opleidingsdagen zijn op 11, 18 en 25 januari 2023 (10.00u - 14.30 uur). Je hoeft van te voren nog niks te weten over energie besparen. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak per week je beschikbaar wil zijn voor het voeren van gesprekken. Als je een 2e taal spreekt, is dat een voordeel.

Vragen?

Het bureau SME begeleidt de energiecoaches en verzorgt de opleiding. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met SME, Coco de Theije via e-mail of + 31 (0)6 28 25 56 14.

Meld je aan