Ben je mantelzorger? Dan verdien je een bedankje

Mantelzorgers kunnen vanaf 1 april tot 31 december 2022 de mantelzorgwaardering aanvragen. Welzijn Noordwijk regelt de mantelzorgwaardering via de NoordwijkPas.

Wat is een mantelzorger

Mevrouw met koffieMantelzorger ben je als je zorgt voor je partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis die chronisch ziek, minder valide of hulpbehoevend is. En dit doet voor langere tijd en onbetaald. Je inzet wordt zeer gewaardeerd en verdient een bedankje in de vorm van de mantelzorgwaardering. Deze kun je op twee manieren aanvragen.  

Heb je een NoordwijkPas? Dan is aanvragen heel eenvoudig. Je logt in via Mijn Pas. Heb je (nog) geen NoordwijkPas? Haal dan een aanvraagformulier op bij een van de afhaalpunten. 

Afhaalpunten 

De papieren aanvraagformulieren liggen klaar op de bekende afhaalpunten: In Noordwijk: bij Welzijn Noordwijk, het Trefpunt, Gemeentehuis Noordwijk, Boekhandel van der Meer, Supermarkt Dirk van den Broek, Supermarkt Vomar, Kaasspecialist Peter den Elzen en Echte Bakker de Witt. In Noordwijkerhout vind je de formulieren bij het Gezondheidscentrum loket Voor ieder 1, Vink Multimedia en Slagerij Klein. Voor inwoners van De Zilk haal je het formulier bij Bakker Pompe. Je dient het formulier ondertekend te retourneren naar: Welzijn Noordwijk, Wassenaarsestraat 5, 2201 RD, Noordwijk. 

Welzijn Noordwijk  

Het waarderingsbedrag voor 2022 is €100,- Na toekenning wordt dit bedrag bijgeschreven op je persoonlijke Noordwijk Pas. Het is te besteden bij de deelnemende winkels en organisaties. Een overzicht staat op de website van Noordwijk Pas. Je vindt hier ook meer informatie en voorwaarden over de mantelzorgwaardering.