Bekendmaking verkiezingsuitslag

Hoe heeft de partij van uw voorkeur het in de verkiezingen gedaan? Op de verkiezingsavond van woensdag 16 maart 2022 maakt de gemeente bekend hoeveel stemmen de partijen hebben behaald. U bent van harte welkom om deze spannende uitslagenavond bij te wonen. Samen met de burgemeester, de politieke partijen en de pers.

Voorlopige verkiezingsuitslag

Tijdens de avond maakt de gemeente de uitslagen van verschillende stembureaus en de voorlopige verkiezingsuitslag bekend. De voorlopige verkiezingsuitslag vindt u vanaf 17 maart 2022 ook op de website van de gemeente.

Waar en hoe laat

De uitslagenavond vindt plaats in NH Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3, Noordwijkerhout, zaal Sorbonne 2. Inloop vanaf 22:00 uur. De bijeenkomst duurt tot 1:00 uur. 

Definitieve verkiezingsuitslag

Het Centraal Stembureau stelt de definitieve verkiezingsuitslag officieel vast op 21 maart 2022 om 10:00 uur. De zitting is openbaar en vindt plaats in de oude raadzaal van het gemeentehuis in Noordwijkerhout, Herenweg 4, 2211 CC Noordwijkerhout. U kunt u de zitting ook digitaal volgen via de website van de gemeente.