Basisscholen mogen weer komen schoolschaatsen bij Winter Wonderland

Op donderdagmiddag 25 november 2021 openden wethouder Dennis Salman en Edwin van der Sar ‘Winter Wonderland’ aan de Koningin Astrid Boulevard. Alle basisscholen uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk mogen weer komen schoolschaatsen.

Schoolschaatsen

Wethouder met organisatoren op ijsbaanWinter Wonderland beleeft dit jaar zijn 6e editie met een ijsbaan van 150 m2. Vanaf maandag 29 november 2021 zijn alle basisscholen uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk uitgenodigd om bij Winter Wonderland te komen schoolschaatsen. Na afloop krijgen de kinderen een kop warme chocomelk. Het schoolschaatsen wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Noordwijk en Koninklijke Beuk. 

Veiligheidsmaatregelen

Wat de aangescherpte coronamaatregelen betekenen voor de ijsbaan was nog niet bekend bij het openingsmoment. Bij de huidig geldende veiligheidsmaatregelen moeten bezoekers een geldig coronatoegangsbewijs en ID laten zien bij binnenkomst. Daarnaast sluit de ijsbaan om 18:00 uur en wordt het aantal schaatsers op de baan gereguleerd. In het horecagedeelte gelden de regels zoals in andere horecagelegenheden. 

Edwin van der Sar Foundation

De ijsbaan is elke dag geopend. Het huren van schaatsen en het gebruik van de ijsbaan kost € 8,50. Van elk verkocht schaatsticket wordt € 1,- gedoneerd aan de Edwin van der Sar Foundation. Meer informatie en actuele openingstijden zijn te vinden op de website Winter Wonderland Noordwijk.