Beveiligd e-mailen

De gemeente Noordwijk en Belastingen Bollenstreek maken gebruik van ZIVVER om sommige e-mails te beveiligen.

Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve u de inhoud van de e-mail kan lezen. Privacygevoelige informatie willen we tenslotte niet met anderen delen.

Als u een e-mail heeft ontvangen via ZIVVER, dan opent u het bericht door op de blauwe link met de tekst 'Bekijken beantwoord beveiligd bericht' te klikken. Het is niet nodig een account aan te maken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet u hier nog een wachtwoord of SMS-code invoeren. In het filmpje Hoe ontvangt een ontvanger je veilige bericht? ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

Meer over ZIVVER 

ZIVVER biedt een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file-transfer, ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals BSN-nummers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kunnen lezen. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen. Uiteraard stuurt ZIVVER u nooit reclame toe.

Vragen 

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via support@zivver.com of kijk op zivver.eu

Bericht openen met een wachtwoord 

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom heeft u een wachtwoord ontvangen. U vult dit wachtwoord in, nadat u op 'Bekijken beantwoord beveiligd bericht' heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen. 

Bericht openen met een SMS-code

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom krijgt u een code per SMS toegestuurd. U vult deze SMS-code in, nadat u op 'Bekijken beantwoord beveiligd bericht' heeft geklikt. Nu kunt het bericht lezen.

Reageren op een e-mailbericht

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Als hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.

Wijzigingen in uw e-mailadres

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres (of telefoonnummer) aan uw contactpersoon doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.