Vanavond dinsdag 5 juli 2022 vergadert de gemeenteraad over de Perspectiefnota. Verder installeert de raad de nieuwe wethouders, de nieuwe kinderburgemeester en diverse raads- en commissieleden. U bent van harte welkom de raadsvergadering vanaf 19.00 uur bij te wonen in De Duinpan in De Zilk. Of volg de vergadering online via de livestream.

Energieadvies van energiecoaches

Wilt u een lagere energierekening of wilt u energie besparen voor het milieu? Dan kunnen onze energiecoaches u op weg helpen om een oplossing te vinden.

Online afspraak met energiecoach maken

Energiebesparingsgesprek

De gesprekken kunnen op locatie plaatsvinden of digitaal. De vorm van afspraak bespreken de energiecoaches met u. De gesprekken vinden momenteel voornamelijk digitaal plaats. Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak voor een energiebesparingsgesprek.

Energiecoaches

Energiecoaches zijn deskundige vrijwilligers die mede-inwoners informeren over energiebesparing. Een energiecoach kijkt bijvoorbeeld samen met u naar uw energierekening en helpt u met tips om energie te besparen. De energiecoach kijkt naar kleine maatregelen en dingen die u zelf kunt doen, zoals een thermostaat zo goed mogelijk instellen of geeft u tips hoe u uw grote apparaten zoals de was- of afwasmachine zo zuinig mogelijk kunt gebruiken.

Maar de energiecoach kan ook mee denken over welke grotere (investerings)maatregelen passend zouden zijn bij uw woning en uw leefstijl. Hij of zij kan advies geven met welke maatregelen u het beste kan starten en waar u mogelijk nog even mee moet wachten.

Ook weet de energiecoach waar u eventuele financieringsmogelijkheden en de bedrijven kunt vinden die de klus kunnen klaren. Heeft u geen concrete vraag maar bent u wel benieuwd of u nog wat zou kunnen verbeteren? Ook dan is de energiecoach iets voor u. 
De energiecoach kan u dus helpen met tips over energie besparen:

  • zonder kosten;
  • en echte investeringen.

Onze energiecoaches hebben hun training afgerond met een certificaat. Op de foto staan de teamcoaches tijdens een zoomsessie. 

Energiecoaches