Zoekt u raadstukken van voor de fusie?

Hier vindt u informatie over raadstukken van de voormalige gemeenten Noordwijkerhout en Noordwijk.

Fusie

De voormalige gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout fuseerden per 1 januari 2019. Op deze pagina vindt u links naar raadstukken van de voormalige gemeenten. Informatie over raadstukken van na de fusie, vanaf januari 2020 staat op de pagina Vergaderingen en stukken

Noordwijk raadstukken

 • De online raadstukken vanaf augustus 2015 tot en met december 2019 zijn te vinden op de site van de voormalige gemeente Gemeente Noordwijk. U kunt rechts bovenaan die pagina zoeken via het vrije zoekveld of filteren op datum. Als u op een vergaderdatum doorklikt komt u op de pagina met alle stukken van die vergadering. 
 • De raadstukken van vergaderingen vanaf 29 mei 2013 vindt u op de website Archiefweb. Werkwijze: in de linker kolom zet u eerst de kalender in de linker kolom terug naar 25 april 2014 met behulp van de knop met de dubbele pijltjes naar links. Dan komt u op de website van Noordwijk van april 2014. Daar klikt u in de blauwe kolom op ‘Bestuur en organisatie’ en daarna op ‘Vergaderkalender’. Op die pagina kunt u terugbladeren tot 29 mei 2013.
 • Voor het deels fysieke en deels digitale archief van de raadstukken van de gemeente Noordwijk uit de periode 1980 - 2018 kunt u contact opnemen met de gemeente via e-mail.
 • De fysieke raadstukken van de gemeente Noordwijk uit de periode 1911-1980 zijn in te zien in het regionale archief, Erfgoed Leiden en Omstreken (ELO). 

Noordwijk, beeld- en geluidsopnamen

 • De audioverslagen van de raads- en commissievergaderingen van Noordwijk vanaf 2 november 2006 zijn terug te luisteren op de site van de voormalige gemeente Noordwijk. Vanaf augustus 2015 vindt u op de pagina’s met de audioverslagen ook de raadstukken.
 • De digitale raadstukken met geluidsopnamen van de raads- en commissievergaderingen van de gemeente Noordwijk 2006-2018 zullen worden overgedragen aan het e-depot van het regionale archief ELO.

Noordwijkerhout raadstukken

 • Bekijk de online raadstukken van oktober 2015 tot en met december 2018. U kunt daar zoeken via het vrije zoekveld rechts bovenaan de pagina of zoeken op datum in de linker kolom. 
 • De stukken van de raadsvergaderingen van 2011 tot september 2015 vindt u op de website Archiefweb. In het zoekvenster in de grijze linker kolom vult u bijvoorbeeld ‘raadsvergadering 2012’ in.
 • Voor het deels fysieke en deels digitale archief van de vergaderstukken van de gemeente Noordwijkerhout uit de periode 1937- 2018 kunt u contact opnemen met de gemeente via e-mail.
 • De fysieke raadstukken van de gemeente Noordwijkerhout 1811-1937 zijn in te zien in het regionale archief Erfgoed Leiden en Omstreken (ELO).

Noordwijkerhout, beeld- en geluidsopnamen

 • De digitale raadstukken met de video-opnamen van de raads- en commissievergaderingen van de gemeente Noordwijkerhout uit de periode 2011-2018 zullen worden overgedragen aan het e-depot van ELO.