Nieuws uit de Raad

Nieuws uit de gemeenteraad.

 • Raadscolumn Theo Alkemade (CDA): 'Ga stemmen op woensdag 20 maart' 19 maart 2019

  De gemeenteraadsverkiezingen van november liggen alweer een tijdje achter ons. In december zijn de grote lijnen van het beleid van de nieuwe coalitie, bestaande uit NZLokaal, VVD, CDA en Lijst Salman Noordwijk, vastgelegd in het coalitieakkoord.

 • Raadscolumn Michael van Dormolen (VVD): `Samen Noordwijk nog mooier maken` 19 maart 2019

  De verkiezingen liggen achter ons en de fusie is een feit. Het stof is neergedaald en het echte werk is begonnen. Onze ambitie is Noordwijk een nog mooiere gemeente te maken. Met zijn vier unieke kernen, inwoners die zich inzetten voor elkaar en het algemeen belang, fantastische ondernemers, het bruisende verenigingsleven en de prachtige omgeving.

 • Raadscolumn Jaap de Moor (NZLokaal): ‘Terugblikken en vooruit kijken!’ 26 februari 2019

  Als (voormalig) officier van justitie interesseer ik mij al enkele decennia voor de plaatselijke politiek. In twee periodes was ik raadslid in Noordwijkerhout vanuit de gedachte dat politiek niet alleen maar het speeltje mag zijn van enkele notabelen. Dus goed contact met de achterban en niet praten over inwoners, maar mét inwoners!

 • Scherp debat over coalitieakkoord tijdens raadsvergadering 26 februari 2019

  Op dinsdag 22 januari 2019 vergaderde de nieuwe gemeenteraad voor het eerst in De Duinpan in De Zilk. Een mooie debatavond met een hele volle zaal. Tientallen inwoners uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk zagen een scherp debat tussen de nieuwe coalitie en oppositie over het coalitieakkoord.

Uitgelicht